Tweede boek

Jullie zullen wel denken, hoezo, tweede boek? Je eerste boek is net uit. Natuurlijk ben ik nog steeds aan het genieten van het hoofdresultaat dat 2017 heeft gebracht; mijn debuutroman ‘Als ik terugkijk’. Dit weerhoud me er echter niet van om al bezig te zijn met de opvolger(nog geen vervolg) van mijn eerste boek.
In de weken na de release kreeg ik vaak te horen of ik een vervolg op het debuut ga schrijven. Dit behoort echt wel tot de mogelijkheden, maar eerst ben ik met een ander project bezig. Het draagt de voorlopige werktitel: St. Christoffellaan. Hieronder deel ik de flaptekst die ik vorige week schreef:

Er is iets vreemds gaande op de St. Christoffellaan. Na de ontvoering van drie jongens, zetten inspecteurs Drove en Lendis alles in het werk om een vierde kidnapping te voorkomen. Het vermoeden dat de dader in dezelfde straat woont, groeit. Alles wijst erop dat de kerk, het koor en de voetbalvereniging de gemene delers zijn. Maar, met een op wraak gezinde neo-nazi, een verbitterde oorlogsheld, een onreine pastor, een uit de gratie geraakte Indiaan en nog vele andere boze en gefrustreerde buurtbewoners in de mix, lijkt het vinden van de dader een taak die alleen aan God is besteed.

Graag hoor ik wat jullie van de flaptekst vinden. Ik ben in ieder geval enthousiast over het verhaal, de personages en vorder al aardig. Op dit moment telt het werkbestand zo’n 140 pagina’s en is het exponentieel groeiende.

Kortom, de schrijfkoorts heeft weer aardig toegeslagen.

 

Tot gauw,

 

Ber Runderkamp

 

Advertentie

6 gedachtes over “Tweede boek

  1. Lijkt me spannend! Knapte wel wat af toen ‘al die’ buurtbewoners werden opgenoemd. Ik dacht, niet wat té? Maar ik hou van detectives dus zal ‘m vast graag lezen. Heb bewondering voor je inzet en enthousiasme!

    Geliked door 1 persoon

  2. De titel van dit boek sprak mij niet echt aan. Maar toen ik je flaptekst las was ik meteen geboeid. Heel pakkend en mooi verwoord, Berry. Ik ben echt zeer benieuwd! Heb er vertrouwen in dat het een mooi, spannend verhaal wordt! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s