Eerste radio-interview

Gisteravond rond zes uur zat ik gespannen te wachten op het telefoontje van Radio Beverwijk. Zoals afgesproken. Ik was me aan het voorbereiden en probeerde mogelijke vragen te verzinnen, die gesteld zouden worden. En ik zocht passages uit ‘Als ik terugkijk’ mocht ik gevraagd worden een stukje voor te lezen, dan wilde ik een passage dat mogelijk kopers/lezers triggerde en geĂŻnteresseerd maakte. Naarmate de klok richting half zeven kroop, werd ik zenuwachtig. Trillende benen, bevende vingers. Het was mijn eerste radio-interview ooit. Ik was al lang blij dat het een telefonisch interview was, ipv een studio interview.

Diep zuchtend keek ik naar mijn telefoon en prompt ging hij af.

Al met al was het een hele fijne ervaring, Eddy, de presentator van het programma was vriendelijk en stelde inhoudelijke vragen over het boek, maar ook over mij als schrijver zijnde. Wie mijn inspiratiebronnen zijn, hoe ik met schrijven ben begonnen en waar het boek over gaat.

Aan het einde van het interview heb ik Eddy beloofd dat ik de redactie een boek zou toesturen, dit vond hij fantastisch.

Om het interview te luisteren, verwijs ik jullie naar mijn facebookpagina. https://www.facebook.com/berrunderkamp/ Ik moest wat creatief zijn met opnemen, omdat ik hier geen geluidsbestandjes kan toevoegen en op facebook ook niet. Daarom heb ik, heel omslachtig, het geluidsfragment maar gefilmd.

Als het aan mij ligt was dit niet mijn laatste radio-interview. Ik heb er een positief gevoel aan overgehouden en hoop dat de boodschap goed overkwam.

 

Tot dusver en tot gauw,

 

Ber Runderkamp

Advertentie

5 gedachtes over “Eerste radio-interview

  1. Wat fijn dat het een goede ervaring was! Een tweede keer ligt de drempel misschien ook wat lager. Ik heb gisteren je boek ontvangen en het proloog snel even gelezen (ik ben nog in een ander boek bezig). Ik vond het al erg pakkend! Ben benieuwd wat er verder gaat gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s