Op naar de drukker

Na al het harde werk van de afgelopen weken/maanden/jaren, is het dan eindelijk zover. Het manuscript is naar de drukker en wordt daar in zijn geheel met het boekomslag tot een boek gevormd.

Hiermee gaat een droom van me in vervulling. Ik kan met woorden niet uitdrukken hoe opgewonden ik ben om het boek met jullie te delen.

Hoe vaak hoor je niet dat het om de reis gaat en niet zozeer om de bestemming. In dit geval is dat ook zo, maar de bestemming is toch ook uitzonderlijk mooi. Het schrijfproces is bijzonder, intens, heftig maar het geeft een voldoening die als het ware een zielenwens vervult. Het is een vorm van therapie. Ik kan mezelf er in kwijt. Ik kan mijn twijfels, angsten, dromen, wensen en hartstocht er in kwijt. Het is als het ware een klankbord dat niet oordeelt. Ik ben de enige die oordeelt over mezelf en mijn eigen uitingen.

Dit alles heeft geleid tot een boek. Ik wacht geduldig de proefversie af en laat jullie zo snel mogelijk weten wanneer het boek te verkrijgen is in de boekwinkels en online.

 

Tot gauw,

 

Ber Runderkamp

Advertentie

6 gedachtes over “Op naar de drukker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s