Becky van Loef

Gisteren kreeg ik naar aanleiding van het bericht Bedankt lezers een vraag van een van mijn lezers: ‘Waar gaat het boek over dat binnenkort uitkomt?’

Mijn debuutroman heet: ‘Als ik terugkijk’.

Het hoofdpersonage is Becky van Loef. Wanneer haar vader overlijdt, erft ze een uitnodiging voor een religieus festival. Om erachter te komen wie haar vader écht was en waarom hij de keuzes maakte die haar leven en dat van haar zus blijvend (mis)vormde, gaat ze in op de uitnodiging en reist af naar Spanje. Daar komt ze in aanraking met vrienden van haar vader en de leer die hij volgde. Becky’s vader bleek een sleutelrol te spelen binnen de leer. Becky probeert de keuzes en het beeld dat anderen van haar vader hebben, te rijmen met de man die zij kende. Terugkijkend herbeleeft ze levensveranderende momenten en de rol die haar vader daarin speelde.

Onderwerpen die in het boek aangesneden worden zijn onder andere:

Religie
Depressie
Vriendschap
Eenzaamheid
Seksueel misbruik
Psychiatrie
Liefde

 

Tot gauw,

 

Ber Runderkamp

Advertentie

10 gedachtes over “Becky van Loef

 1. Heftig! Weet niet of ik het boek direct al kan lezen, maar ik zou ‘m graag voor later willen bewaren als ik me beter voel. Ik weet hoe jij schrijft, en ik ben erg nieuwsgierig naar de eerste uitgave 😉

  Geliked door 1 persoon

   • Het was wel de druppel, al dacht ik er al wat langer over na.
    (Ik weet trouwens dat ik je boek niet hoef aan te schaffen, maar het lijkt me wel ontzettend leuk!)

    Geliked door 1 persoon

   • Ja, het lijkt me lastig om als je al zo met jezelf bezig bent, dan ook nog als ‘schooljuffrouw’ op moet treden en dan ook nog een ‘sloot’ bagger over je heen krijgen, als je alleen maar op de regels wijst. Maar goed dat je voor jezelf kiest. Dat is het enige wat telt Steef. Jouw gezondheid is het belangrijkst. Dat moet ik mezelf ook steeds zeggen. Anders loop ik mezelf zo weer voorbij.

    Geliked door 1 persoon

   • Precies. Aangezien we allemaal volwassenen zijn, en ik de pagina echt als ‘onze’ pagina zag en niet ‘mijn’ pagina, verwachtte ik een bepaald niveau. Op dit moment ben ik erg blij dat hij niet in de KVG pagina zit en dat ik wat minder actief ben met plaatsen op UKV; ik voel me niet erg veilig meer. En de hartkloppingen en stress die daaruit voortkomen probeer ik zo te vermijden.
    Het is lastig hé Berry, als je nooit zo hebt geleerd om dat te doen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s